8 czerwca 2016

Delta IV Heavy – 9 czerwca 2016

Na 9 czerwca 2016, na godzinę 19:59 czasu polskiego (17:59 UTC), z Cape Canaveral SLC-37B planowany jest start rakiety Delta IV Heavy z satelitą NROL-37.

Transmisja na żywo dostępna będzie na stronie internetowej ULA.

Ze względu na trudne warunki pogodowe, start został przeniesiony na 11 czerwca, na godzinę 19:51 czasu polskiego (17:51 UTC).


0 komentarze:

Prześlij komentarz