7 marca 2016

Ariane 5 ECA – 9 marca 2016

Na 9 marca 2016, na godzinę 06:20 czasu polskiego (05:20 UTC), z Kourou ELA-3 w Gujanie Francuskiej planowany jest start rakiety Ariane 5 ECA, której zadaniem będzie wyniesienie na orbitę satelity Eutelsat 65 West A. Okno startowe potrwa 180 minut.

Transmisja na żywo dostępna będzie na stronie Arianespace od godziny 06:05 czasu polskiego (05:05 UTC).
Można też oglądać w aplikacji na Androida oraz w aplikacji na iOS.

Launch kit – szczegółowy opis misji (po angielsku).


0 komentarze:

Prześlij komentarz