8 lutego 2016

Delta IV – 10 lutego 2016

Na 10 lutego 2016, na godzinę 12:39 czasu polskiego (11:39 UTC), z Vandenberg SLC-6 planowany jest start rakiety Delta IV M+(5,2), której zadaniem będzie wyniesienie na orbitę satelity NROL-45.

Transmisja na żywo ze startu dostępna będzie na stronie United Launch Alliance od godziny 12:19 czasu polskiego (11:19 UTC).


0 komentarze:

Prześlij komentarz