25 stycznia 2016

Ariane 5 ECA – 28 stycznia 2016

Na 28 stycznia 2016, na godzinę 00:20 czasu polskiego (27 stycznia 23:20 UTC), z Kourou w Gujanie Francuskiej planowany jest start rakiety Ariane 5 ECA, której zadaniem będzie wyniesienie na orbitę satelity Intelsat 29e. Okno startowe potrwa 80 minut.

Transmisja na żywo będzie dostępna na stronie Arianespace od godziny 00:05 czasu polskiego (23:05 UTC).
Można też oglądać w aplikacji na Androida oraz w aplikacji na iOS.

0 komentarze:

Prześlij komentarz