8 listopada 2015

Ariane 5 - 10 listopada 2015

Na 10 listopada 2015, na godzinę 22:34 czasu polskiego (21:34 UTC) z Kourou w Gujanie Francuskiej planowany jest start rakiety Ariane 5 ECA, której zadaniem będzie wyniesienie na orbitę dwóch satelitów komunikacyjnych: Arabsat 6B oraz GSAT-15. Okno startowe potrwa do godziny 23:17 czasu polskiego (22:17 UTC).

Transmisja na żywo będzie dostępna na stronie Arianespace od godziny 22:19 czasu polskiego (21:19 UTC).
Można też oglądać w aplikacji na Androida oraz w aplikacji na iOS.


0 komentarze:

Prześlij komentarz