1 października 2015

Atlas V - 2 października 2015

2 października 2015, o godzinie 12:08 czasu polskiego (10:08 UTC), z Florydy planowany jest start rakiety Atlas V 421, której zadaniem będzie wyniesienie na orbitę satelity komunikacyjnego Mexsat-2. Okno startowe potrwa do godziny 12:28 czasu polskiego (10:28 UTC).

Transmisja na żywo:
ULA Launch


0 komentarze:

Prześlij komentarz