9 września 2015

Soyuz-STB/Fregat - 11 września 2015

Na 11 września 2015, na godzinę 04:08 czasu polskiego (02:08 UTC), z Kourou w Gujanie Francuskiej planowany jest start rakiety Sojuz-STB/Fregat, której zadaniem będzie wyniesienie na orbitę dwóch satelitów nawigacyjnych Galileo FOC-5 oraz Galileo FOC-6.

Transmisja ze startu od godziny 03:48 czasu polskiego (01:48 UTC):
Arianespace TV


0 komentarze:

Prześlij komentarz