1 września 2015

Atlas V 551 - 2 września 2015

Na 2 września 2015, na godzinę 11:59 czasu polskiego (09:59 UTC) z Cape Canaveral planowany jest start rakiety Atlas V 551, której zadaniem będzie wyniesienie na orbitę satelity komunikacyjnego MUOS-4. Okno startowe potrwa 44 minuty.

Transmisja na żywo:
ULA Launch

Edycja: Start przesunięto na godzinę 12:18 czasu polskiego (10:18 UTC).


0 komentarze:

Prześlij komentarz