29 września 2015

Ariane 5 - 30 września 2015

Na 30 września 2015, na godzinę 22:30 czasu polskiego (20:30 UTC), z Kourou w Gujanie Francuskiej planowany jest start rakiety Ariane 5 ECA, której zadaniem będzie wyniesienie na orbitę dwóch satelitów komunikacyjnych NBN-Co 1A oraz ARSAT-2. Okno startowe potrwa do 1 października do godziny 00:15 czasu polskiego (30 września 22:15 UTC).

Transmisja na żywo ze startu od godziny 22:15 czasu polskiego (20:15 UTC):
Arianespace TV



0 komentarze:

Prześlij komentarz