20 sierpnia 2015

Ariane 5 ECA - 20 sierpnia 2015

Na 20 sierpnia 2015, na godzinę 22:10 czasu polskiego (20:10 UTC), z Kourou w Gujanie Francuskiej planowany jest start rakiety Ariane 5 ECA, której zadaniem będzie wyniesienie na orbitę dwóch satelitów komunikacyjnych: Eutelsat 8 West B oraz Intelsat 34. Okno startowe potrwa 106 minut.

Transmisja na żywo od godziny 21:56 czasu polskiego (19:56 UTC):
Arianespace


0 komentarze:

Prześlij komentarz